VAD VI GÖR

WALTON/NILSSON utför dekorationsmålerier och utsmyckningar med hög kvalitet främst i offentliga lokaler och trapphus men även i privata miljöer. Vi tar fram dekorförslag utifrån de speciella förutsättningar som finns hos varje kund eller utgår från befintliga förlagor där sådana finns.

Vi erbjuder en mycket god ekonomi då vi tar ansvar för hela processen – från idéarbete och dekorförslag till det praktiska utförandet.


DETTA KAN VI

WALTON/NILSSON utför traditionellt och modernt dekorationsmåleri ( traditionellt såsom träådring och marmorering), formgivning, utsmyckningar, illusionsmåleri, dekormåleri (teatermåleri och scendekorer,1700-talsmåleri, fonder), utställningar och attribut.

FÖRDELARNA MED WALTON/NILSSON

Vi tar ansvar för hela kedjan, från idéarbete och formgivning fram till färdiga målningar. Detta ger en hög kontroll över arbetet samt god ekonomi.

Vi har god erfarenhet av stora kunder med omfattande projekt där kvalitet och samarbete är viktigt.

Vi ställer höga krav på kvalitet, följer dina deadlines och ser till att du blir nöjd med resultatet.

VÅRA KUNDER

Våra kunder är allt från bostadsföretag som behöver hjälp med ett helt dekorkoncept till målerifirmor och företag som behöver hjälp med enstaka dekorer eller andra måleriarbeten som tex förbättring av gamla dekorer.

Vi heter Maria Walton och Åsa Nilsson och är yrkesutbildade dekormålare.
Happy Sisters Dekor och Måleri bildades 2008 och är en ekonomisk förening (innehar F-skattsedel).

 

Ring oss om dina idéer och önskemål.

Välkommen!

Åsa och Maria


happyloggaminst


 
 
webmaster - Maria Walton - maria.walton@happysisters.se